BUDAPEST - INGYENES WORKSHOP

REGISZTRÁCIÓ

 BUDAPEST - INGYENES WORKSHOP

PARKINSON-KÓR TÜNETEINEK MÉRSÉKLÉSÉRE, A HOZZÁTARTOZÓK KIHÍVÁSAINAK CSÖKKENTÉSÉRE - AZ ALEXANDER-TECHNIKA SZABÁLYSZERŰSÉGEIVEL

Az Alexander-technika (AT) szabályszerűségein alapuló foglalkozás, amely fejleszti az önbizalmat és javítja az általános közérzetet, ezzel jelentősen hozzájárul az életminőség növekedéséhez. Az ismertetett alapelvek könnyedén beépíthetők a hétköznapi életbe és speciális mozgással járó tevékenységekbe egyaránt (pl. sport, torna).

Parkinson-kórral élők és hozzátartozóik, gondozóik számára


Dátum: 2019. szeptember 6. péntek

Helyszín: Egyensúly-Köz-Pont, 1024 Budapest, Margit körút 5/A.

Időtartam:  15:00 -17:00

A részvétel ingyenes.

Szeretettel meghívjuk egy interaktív délutánra, ahol:

  • Parkinson-kórral élő személyként olyan Alexander-technika alapú gyakorlatokat sajátíthat el, melyek javítják az egyensúlyt, szabadabbá teszik a mozgást, csökkentik az elesés kockázatát és a szorongást.
     

  • Hozzátartozóként olyan Alexander-technika alapú módszereket ismerhet meg, melyek könnyebbé teszik a mindennapos fizikai és érzelmi kihívásokat.A workshop egyben lehetőséget kínál a budapesti Alexander-technika tanárok számára, hogy előzetesen elsajátított ismereteiket és készségeiket a gyakorlatba ültessék, miközben visszajelzést kapnak a résztvevőktől.

A KÉPZÉS VEZETŐI

Monika Gross, a Poise Project ügyvezető igazgatója, valamint a magyarországi Alexander-technika tanárok és szakemberek.

A POISE PROJECT® egy nonprofit szervezet, mely 2016-ban jött létre az Egyesült Államokban. Azzal a céllal alapítottuk, hogy az Alexander-technika lehetőségeit minél szélesebb körben megismertessük a társadalommal. Küldetésünk: egyensúlyunk és személyes fejlődésünk fenntartása életünk valamennyi szakaszában.

Az alábbi linken megtekinthetők az eddigi kutatások, melyek az Alexander-technika és a Parkinson-kór kapcsolatát vizsgálják:

https://www.thepoiseproject.org/alexander-technique-for-parkinsons-research  


Ha többedmagával vagy kísérővel érkezik, kérjük, minden személy külön jelentkezést töltsön ki - ez nagyban segíti a szervezői munkánkat. Köszönjük. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:  Majer Attila info@majerattila.hu +36-20-3882-082

Miért szeretne részt venni a workshopon? *
Kérjük, válasszon az alábbiak közül:
KÉRJÜK, AZ ALÁBBI MEZŐBE ÍRJA BE A NEVÉT, EZZEL JELEZVE, HOGY ELFOGADJA A JOGI NYILATKOZATOT.